04 februari 2006

Tung fredag!

Idag har varit den allra tyngsta och mest krävande repdagen hittills. Dubbla genomdrag av The Padlock, och sen genomdrag av Dido, allt inför en liten publik.Vi har ju själva varit ganska skeptiska. Nu fick vi äntligen lite riktig feedback och publikreaktioner, som är så viktigt. Inte minst i komedier. Det verkade som alla älskade The Padlock. Hmm. På riktigt? Eller bara artigt snack?
Jag börjar faktiskt själv tycka om stycket på nåt konstigt vis. Vi har faktiskt ganska kul. Men regissören är fortfarande en idiot. Hon är så otrevlig ibland, att man verkligen vill strypa henne. Sen kan hon komma bara en minut senare och överösa en med positiva kommentarer. Men framför allt: Hon KAN inte sköta repetitioner. Allt den här veckan har varit totalt kaos, och blivit fel. Och hon har inte använt tiden effektivt. Häromdagen ägnade hon en halvtimme åt att gnälla på oss, för att hon hade sjabblat med schemat. Vad är det för stil?
Man måste börja tänka på att lägga upp loppet för hela föreställingen också. Man blir HELT slut av The Padlock. Det är mycket fysisk teater, och jag är på scen en halvtimme i sträck, och lite senare ytterligare en kvart.
Brian (Dickie) har lagt upp bilder från dagens rep här . Imorgon flyttar vi in på teatern. Ska bli skönt, men jag tänker mest på en viss flygtur och vissa viktiga personer som är på väg hit. Bara timmar kvar... Superbowl Sunday!
Jag & grabbarna (Dean, Matt & Teppei) gick en liten sväng på vägen hem. Lite mat och lite öl, men vi var alla helt slut. Nu blir det en mycket lugn och skön kväll på rummet.
Over and out.
/ J