21 februari 2006

Sista veckan

Sedan "den frusna lördagen" har det hunnit tina upp lite. Igår (söndag) hade vi föreställning nr. 3, och den var mycket välbesökt. Publiken verkade faktiskt ha ganska kul, och min egen svenska fanclub var på plats. Matilda var omhändertagen backstage, och skötte sej (som vanligt) helt enligt planen. Alla, framför allt kvinnorna, är helt betagna av vår lilla prinsessa, och står i kö för att få hålla henne eller gulla med henne. Och hon älskar det.
Igår lyckades hon med det omöjliga. Hon tog hela glasskivan som låg ovanpå soffbordet, och drog ner den i golvet. Tusen bitar, och som tur var fick hon inget på eller i sej! Och när stackars städaren kom och skulle dammsuga, fick hon ett stort utbrott. Han fattade ingenting...
Dessutom lyckades hon på nåt sätt också igår slå näsan i blod. På matbordet. Mycket mystiskt.
Och idag tog hon hela vagnen och välte över sej. En sak är i alla fall säker, det här rummet är INTE barnsäkert. Alls.
Nåväl, nummer tre var nog bäst hittills. Jag var lite peppad av att frugan var på plats, tillsammans med den svenska delegationen. Efter föreställningen gick vi, tillsammans med Camilla Tilling och hennes Anders på en mycket trevlig fisk- & skaldjurskrog. Väldigt Göteborg! Matilda åt ostronkex och vi åt ostron och hummer och King Crab och allt möjligt. Mums!
Idag har vi promenerat lite. Först var vi en bit norrut, för att fylla på Matildaförrådet. Sen var vi lite söderut, för att inhandla biljetter till fredagens konsert med CSO och Daniel Barenboim. På vägen hem var jag tvungen att ta en tur in på Apple-butiken som vanligt, och den här gången kom jag ut med en alldeles ny och skinande vit iPod (30 gb). Jag är redan förälskad. Den nya kan man ladda in foton i också. Med mycket hög kvalitet. Så småningom kommer även videofunktionen fullt ut till Sverige. TV och filmer på iPoden. Teknikens under. Love it. Live it. Buy it.
/ J